tiistai 29. marraskuuta 2016

Joulupohdintaa

Joulu on kohta jo ovella (ainakin melkein), vuosi hurahti ihan suunnatoman nopeasti vaan ohitse ja kaikkea tapahtu vuoden aikana. Tänä vuonna meillä on hyvinkin erillainen joulu, ensinnäkin meillä on lapsi ja tänä vuonna olen ekaa kertaa muualla kuin Vilppulassa viettämässä joulua. Tänä vuonna joulua vietetään siis Vantaalla Samulin perheen kanssa ja lähdetään joulupäivänä viettämään joulua mun äidin luokse.

Vähän harmittaa koska meillä on aina vietetty joulua vähän enemmän ja kaikki meidän perheen jäsenet on paikalla ja sukulaisia myös, syödään hyvin ja pukkikin on käynyt melkein joka vuosi ja tunnelma on oikeasti joulunen. Meillä ei oo ollut nyt kauheesti varaa kauheen hienoihin joulu romppeisiin jotta se joulutunnelma tulis myös tänne, joulukuusi kumminkin saadaan ja se koristellaan sitten kun se joulu on enemmän ajankohtaista.
Stressiä ollut myös vähän joululahjoista, mutta kaikki onkin jo hommattu! Muutama vielä on postissa tulossa mutta tuolla on jo hyvä kasa joululahjoja paketoituna ja odottelee jouluaattoa.

Otettiin myös Danielista joulukorttiin kuvia, sain otettua 50 kuvaa ja kaksi niistä onnistu, väääähän haasteellista tuon lapsen kuvaaminen, ei pysy sitten yhtää paikoillaan! Mutta onneks edes ne kaksi onnistu niin saatiin valita joulukorttiin kuva.


Päädyimme sitten ottamaan ensimmäisen kuvan, itse tykkäsin siittä jo alunperin enemmän koska siinnä on tunnelmaa ja tonttulakki näkyy enempi, toinen kuva olisi ollut kiva kun siinnä näkyy Danielin naama paremmin. 
Tänä vuonna jotenkin tuntuu paljon enemmän siltä että se joulu on tulossa, viime vuonna ei jotenkaan olut joulufiilistä, en tiedä johtuuko siittä että on nykyyän se oma lapsi jolle sen kunnon ja hyvän joulun haluaa tehdä vaikun saan nyt tänä vuonna suunnitella joulutarjottavia vai miks juuri tänä jouluna tuntuu siltä että se tulee. Jos ei ois fiilistä tuskin oisin marraskuun lopulla tehnyt tämmöstä postausta tännekkään.. :D

Miten teillä vietetään joulua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti