tiistai 28. kesäkuuta 2016

Perhe elämää

Päivitän vähän tänne miten meillä menee, viimeisestä onkin aikaa jo paljon, on ollut nii paljon uutta ja väsymystä ja kiirettä että en oikee oo kerinnyt/jaksanut tulla kirjottelee. Nytten kun poika meni päikkäreille nii on hetki aikaa raapustaa.

Tosiaan, meille kuuluu hyvää. Vauva arki on lähtenyt hyvin käyntiin ja rytmiä alkaa olee pojan arjessa. Daniel just 25pvä täytti jo 4kk! ihan silmissä poika kasvaa ja oppii uutta. Nyt poika osaa kääntyä jo molemmin puolin, ryömii ja koittaa jo kontatakin. Daniel on seurallinen ja hymyilee paljon, myös osaa kyllä kitistä paljon niinkun vauvat yleensä tekeekin.

Danielin syntymän jälkeen oon itse tullut paljon sosiaalisemmaksi ja oon tutustunut paljon porukkaan ihan mamma ryhmien kautta ja muista ryhmistä, en tuntenut hetki sitten vantaalta ketään ja nyt tunnen paljon mammoja ja ei mammoja, iha mahtavaa et tommoset mamma ryhmät ja äitylit on keksitty! :D

Kaikkeen tähä uuteen me vielä saatiin uusi asunto johon muutetaan tänä vklp, jokiniemeen 3h+k 71 neliöinen! Odotan innolla että päästää muuttaan täältä koivukylästä pois, en oo missää vaiheessa tykännyt koko paikasta, ja uudessa asunnossa on sitten danskullekkin oma huone sitten ku se sitä tarvitsee :) Eli viikonloppua odotellessa, pääsen myös vähä viihteelle muidujen kanssa pitkästä aikaa viikonloppuna! :)

Jos sitten koitan jaksaa postata siittä uudesta asunnosta sitten kun ollaan saatu kamat kasaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti